Våra tjänster


Vi har hela Storstockholm inklusive Ekerö, Nacka och Värmdö som arbetsfält och specialinredda glasmästeribussar för arbeten ute hos kund. Vi arbetar med de flesta uppdragsgivare så som företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi utför byten av trasiga fönsterrutor och butiksfönster samt levererar och monterar specialanpassade glas.

Sedan GLASTJÄNST bildades i början på 90-talet har verksamheten vuxit och är idag väletablerad inom Storstockholm.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller har några frågor.

Reparationer


De flesta reparationer utför vi på plats, men i undantagsfall måste vi in till vår verkstad för att utföra moment som är svåra att genomföra ute på plats. Det kan till exempel handla om behov av träarbete efter rötskador eller brytmärken efter inbrott.

Som glasmästare utför vi utryckningar för att provisoriskt skyddstäcka till exempel ett skyltfönster, portglas eller ett vanligt fönster. Ofta kan vi därefter göra reparationen eller byta det trasiga glaset redan dagen efter.

Det går också bra att, efter tidsbokning, lämna in fönster för reparation. Ofta lyckas vi ha dem klara redan senare under dagen.

Extra stora glas


När det är fråga om ett extra stort glas kan det ta något längre tid innan reparationen kan utföras beroende på att ett sådant glas ofta kräver en kranbil eller en glasrobot för att lyftas på plats. Specialglas kan också ta något längre tid att byta eftersom det ibland måste specialtillverkas på fabrik. Du får alltid estimat och vi är noga med att hålla dig som kund uppdaterad på vad som händer så att du känner dig trygg.

Kontakta därför oss om du är i behov av en glasmästare i Ekerö, Stockholm, Nacka eller Värmdö. Vi hjälper gärna till vid alla typer och storlekar av glasarbeten.