Glastjänst | Våra tjänster
136
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-136,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Våra tjänster

Glasmästare i Stockholm,
Nacka och Värmdö

Vi är glasmästare som har hela Storstockholm som arbetsfält inklusive Nacka och Värmdö. Vi har specialinredda glasmästeribussar för arbete ute hos dig som kund. Vi arbetar med de flesta företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi utför byten av trasiga fönsterrutor, portrutor samt butiksfönster.

 

De flesta reparationer utför vi på plats, men i undantagsfall måste vi in till vår verkstad för att utföra moment som är svåra att genomföra ute på plats. Det kan till exempel handla om behov av träarbete efter rötskador eller brytmärken efter inbrott.

 

Det går också bra att, efter tidsbokning, lämna in fönster för reparation. Ofta lyckas vi ha dem klara redan senare under dagen.

 

Kontakta därför oss om du är i behov av en glasmästare i Stockholm, Nacka eller Värmdö. Vi hjälper gärna till vid alla typer och storlekar av glasarbeten.

Jourglasmästare

Som glasmästare utför vi jourutryckningar för att provisoriskt skyddstäcka till exempel ett skyltfönster, portglas eller ett vanligt fönster. Vanligtvis kan vi därefter göra reparationen eller byta det trasiga glaset redan dagen efter.

 

När det är fråga om ett extra stort glas kan det ta något längre tid innan reparationen kan utföras beroende på att ett sådant glas ofta kräver en kranbil för att lyftas på plats. Specialglas kan också ta något längre tid att byta eftersom det ibland måste specialtillverkas på fabrik. Du får alltid snabba estimat och vi är noga med att hålla dig som kund uppdaterad på vad som händer så att du känner dig trygg.